Zwaardvechten

Zwaardvechten uit de middeleeuwen. Destijds een noodzaak nu een krijgskunst. Na jarenlang onderzoek in binnen en buitenland geëvolueerd tot een ware krijgskunst die men bij KDF kan aanleren.

Stichting KDF Nederland

Door jarenlange ervaring is KDF een toonaangevende school. De bekwaamheid van de docenten, assistenten en vrijwilligers tijdens de lessen en daarbuiten garandeerd maximale veiligheid en begeleiding.

Onderzoek

Door internationale samenwerking met o.a. het Royal Armouries in Leeds hebben wij ruime kennis in huis om u te kunnen voorzien van de juiste lesstof.
logo kdf met ridder witbg         'HEIETH DICH, HAB ACHT AVE MICH, TRUF ICH DICH ICH VERSCHNEID DICH'
 (BEWARE, TAKE CARE OF ME; IF I CATCH YOU I WILL MINCE YOU)
Weapons Combat Systems 
zondag, mei 20, 2018
mrt 28 2018

Wedstrijden

In het seizoen 2018 / 2019 zullen wij ook wedstrijden organiseren. Stichting KDF Nederland zal ook in samenwerking met de bond NCS wedstrijden organiseren. Juist om onnodige risico's te een minimum te beperken. De vormgeving hiervan zal later bekend worden gemaakt. Allereerst zullen wij een interschoolse competitie gaan opzetten. De zogehete KDF Liga. Leerlingen die goed getraind zijn zullen dan mee kunnen doen om kampioen van de school te kunnen worden. Hiervoor zal ook een prijs worden uitgereikt aan het einde van ieder seizoen.

Daarnaast zullen wij ook uitstapjes maken om deel te nemen aan wedstrijden in diverse plaatsen in het land en daarbuiten zoals nu ook al gebeurd bij KDF Europa.

 

Informatie

Hier vind u een overzicht waarom KDF:

Meer informatie

Bezoekers


Vandaag: 7
Gisteren: 4
Deze Week: 35
Vorige Week: 15
Deze Maand: 91
Vorige Maand: 151
Totaal: 3787

Samenwerkende Partners