Zwaardvechten

Zwaardvechten uit de middeleeuwen. Destijds een noodzaak nu een krijgskunst. Na jarenlang onderzoek in binnen en buitenland geëvolueerd tot een ware krijgskunst die men bij KDF kan aanleren.

Stichting KDF Nederland

Door jarenlange ervaring is KDF een toonaangevende school. De bekwaamheid van de docenten, assistenten en vrijwilligers tijdens de lessen en daarbuiten garandeerd maximale veiligheid en begeleiding.

Onderzoek

Door internationale samenwerking met o.a. het Royal Armouries in Leeds hebben wij ruime kennis in huis om u te kunnen voorzien van de juiste lesstof.
logo kdf met ridder witbg         'HEIETH DICH, HAB ACHT AVE MICH, TRUF ICH DICH ICH VERSCHNEID DICH'
 (BEWARE, TAKE CARE OF ME; IF I CATCH YOU I WILL MINCE YOU)
Weapons Combat Systems 
zondag, mei 20, 2018
nov 27 2014

NCS - NOC-NSF

Stichting KDF officieel is erkend door Nederlandse Culturele Sportbond (aangesloten bij NOC-NSF) Sinds 2011 waarborgen wij onze visie en kwaliteit.
Deze keuze hebben wij gemaakt omdat wij het beste willen voor onze leerlingen. Niet alleen kwa lessen, maar ook veiligheid en een zekerheid te bieden dat onze school voldoet aan de laatste kwaliteits eisen die men stelt aan sportscholen.

Onze Stichting is volwaardig lid van de Nederlandse Culturele Sportbond (NCS). Samen met de bond zorgt KDF voor kwaliteit, veiligheid, les- en examenprogramma's en opleidingen voor het KDF kader.

De NCS is toegelaten tot lidmaatschap status van de NOC-NSF, dat betekent dat de bond zich mag profileren met het woordmerk 'Aangesloten bij NOC-NSF'.

Hiermee wordt niet alleen het netwerk van de Bond en de daarbij aangesloten scholen verstevigd, maar de erkenning en mogelijkheden uitgebreid. U bent er dan zeker van dat er bij de daarmee verbonden verenigingen, stichtingen en scholen ook kwalitatief goed onderwijs en goede begeleiding gegeven wordt. Stichting KDF Nederland is de eerste zwaardvechtschool die een erkenning heeft en aangesloten is bij een officiele sportbond.

Informatie

Hier vind u een overzicht waarom KDF:

Meer informatie

Bezoekers


Vandaag: 7
Gisteren: 4
Deze Week: 35
Vorige Week: 15
Deze Maand: 91
Vorige Maand: 151
Totaal: 3787

Samenwerkende Partners