Zwaardvechten

Zwaardvechten uit de middeleeuwen. Destijds een noodzaak nu een krijgskunst. Na jarenlang onderzoek in binnen en buitenland geëvolueerd tot een ware krijgskunst die men bij KDF kan aanleren.

Stichting KDF Nederland

Door jarenlange ervaring is KDF een toonaangevende school. De bekwaamheid van de docenten, assistenten en vrijwilligers tijdens de lessen en daarbuiten garandeerd maximale veiligheid en begeleiding.

Onderzoek

Door internationale samenwerking met o.a. het Royal Armouries in Leeds hebben wij ruime kennis in huis om u te kunnen voorzien van de juiste lesstof.
logo kdf met ridder witbg         'HEIETH DICH, HAB ACHT AVE MICH, TRUF ICH DICH ICH VERSCHNEID DICH'
 (BEWARE, TAKE CARE OF ME; IF I CATCH YOU I WILL MINCE YOU)
Weapons Combat Systems 
zondag, mei 20, 2018
apr 07 2018

Combat Archaeology

Combat Archaeology is een internationale organisatie die zich inzet voor de verspreiding van systematische en ontwikkelde kennis van de aard van gevechten en gevechten in het verleden. Onze missie is het onderzoeken, interpreteren en overbrengen van materiaal en problemen op het gebied van combat en om interdisciplinaire interactie tussen onderzoekers op verschillende gebieden aan te moedigen. Daartoe werkt de organisatie uitgebreid samen met een internationaal netwerk van expertise bestaande uit personen met een academische en praktische achtergrond in onderwerpen die verband houden met gevechten, met name van archeologie en vechtsporten. Combat Archeology baseert zich op een breed scala aan bronnen en kritische beoordelingen, die een hoog niveau van aandacht in het gepresenteerde materiaal en het behoud van wetenschappelijke integriteit in al zijn mediums van kennis garanderen.

http://combatarchaeology.org/

Informatie

Hier vind u een overzicht waarom KDF:

Meer informatie

Bezoekers


Vandaag: 7
Gisteren: 4
Deze Week: 35
Vorige Week: 15
Deze Maand: 91
Vorige Maand: 151
Totaal: 3787

Samenwerkende Partners