Zwaardvechten

Zwaardvechten uit de middeleeuwen. Destijds een noodzaak nu een krijgskunst. Na jarenlang onderzoek in binnen en buitenland geëvolueerd tot een ware krijgskunst die men bij KDF kan aanleren.

Stichting KDF Nederland

Door jarenlange ervaring is KDF een toonaangevende school. De bekwaamheid van de docenten, assistenten en vrijwilligers tijdens de lessen en daarbuiten garandeerd maximale veiligheid en begeleiding.

Onderzoek

Door internationale samenwerking met o.a. het Royal Armouries in Leeds hebben wij ruime kennis in huis om u te kunnen voorzien van de juiste lesstof.
logo kdf met ridder witbg         'HEIETH DICH, HAB ACHT AVE MICH, TRUF ICH DICH ICH VERSCHNEID DICH'
 (BEWARE, TAKE CARE OF ME; IF I CATCH YOU I WILL MINCE YOU)
Weapons Combat Systems 
zondag, mei 20, 2018
apr 05 2018

Samenwerkende Partners

Samenwerkende Partners

Samen staan we nu eenmaal sterker. Dat is het motto. Door gezamelijke afspraken te maken en op elkaar af te stemmen op de behoefte die men nodig heeft slaan wij de handen ineen waar nodig.Hieronder vind u een overzicht van partners waar Stichting KDF Nederland nauwe banden mee onderhoud, gezamelijke activiteiten organiseert en elkaar steunen. Een samenwerkende collectief van organisaties, sportscholen en overige instanties.                                30007809 10155085052691268 131621608 n                SOCIETY FOR COMBAT ARCHAEOLOGY

Society for Combat Archaeology is een internationale organisatie die zich inzet voor de verspreiding van systematische en ontwikkelde kennis van de aard van gevechten en gevechten in het verleden.
 
       
   Weapons Combat Systems WEAPONS COMBAT SYSTEMS

Weapons Combat Systems (WCS) is een vechtkunstsysteem bestaande uit drie takken, namelijk Weapons Combat Escrima, Historical Weapons Combat en Wing Tsun Weapons, die elk de nadruk leggen op eenvoud en directheid in gevechten. Zowel wapensituaties als ongewapende mogelijkheden tegen een gewapende of ongewapende aanvaller worden onderwezen en getraind. Wapens Combat Systems wordt geleerd uit een aantal principes en concepten, eerder dan technieken, die de beoefenaar in staat stellen een goed begrip te krijgen van gewapende gevechten en zich gemakkelijker aan te passen aan verschillende scenario's op basis van een basiskennis van lichaamsmechanica en wapenbeweging alsook als de gevaren verbonden aan wapentypes. 
       
       
       
       

Informatie

Hier vind u een overzicht waarom KDF:

Meer informatie

Bezoekers


Vandaag: 7
Gisteren: 4
Deze Week: 35
Vorige Week: 15
Deze Maand: 91
Vorige Maand: 151
Totaal: 3787

Samenwerkende Partners